Monday, May 28, 2012

Jom Borong Barang Baby

siapa2 nk beli barang baby secara borong dgn harga yg murah, meh baca ni meh...i copy paste je ni...hihi

*******************************************
now aku nak collect orang untuk beli rompers juga.kalau nak dapat harga borong aku kena usaha untuk collect orang atleast seramai 12orang.lagi ramai lagi bagus.^___^
sesapa yang berminat nak join dengan aku beli barang dan dapat harga borong boleh email. safiyyahosman@gmail.com


gambar contoh.


untuk yang nak order romper carter's pulak, RM25 without postage+postage RM6, so total RM31 UNTUK 1pack(5helai).cuma xboleh pilih design jala.design aku akan pilih yang cun-cun dan smart-smart okeh.serius akan puas hati.^__^ . aku janji.

cas postage akan dikira berdasarkan kuantiti rompers(helai).

0.00kg -0.75kg : RM 6.00(1-5helai)
0.75kg -1.00kg : RM 8.00(6-10helai)
1.01kg -1.25kg : RM10.00(11-15helai)
1.25kg -1.50kg : RM12.00(16-20helai)
1.50kg -1.75kg : RM13.00(21-25helai)
1.75kg -2.00kg : RM14.00(26-27helai) 






contoh :
1pack ada 5helai,so postage RM6.
kalau 2pack ada 10helai,so postage only RM8..
dan seterusnya ya.


rompers carter's nie semua saiz boleh order ya. start dari saiz newborn sampai ke saiz 12bulan.just email aku dengan detail-detail berikut.

-nama
-no fon
-rompers untuk girl or boy
-saiz apa
-berapa pack nak

itu saja.lepas bankin baru hantar detail alamat okeh.

so now aku tengah tunggur sesapa yang nak order,boleh order untuk book dulu tau,untuk bankin nanti aku akan email balik bagi no acc.so do email me ASAP.

begitu juga dengan lamaze musical inchworm,baby cloth books gift set, dan prewalker shoes,order masih available ya.

RM25 WITH POSTAGE
RETAIL RM30
2ekor lamaze worm hanya bayar postage RM6 ya.



RM40 WITH POSTAGE
RETAIL RM48




RM23 WITH POSTAGE
RETAIL RM28
3prewalker shoes postage only RM6.
if prewalker shoes design di atas dibeli bersama rompers atau lamaze muzical inchworm,postage untuk prewalker shoes ini adalah free ya.
just bayar RM18.


aku akan
collect order start harini 22.5.2012 sampai 6.6.2012
bankin duit boleh start bankin/transfer pada 27.5.2012(aku akan email no acc ke setiap email yang book item yang aku nak beli borong.)
barang insyallah sampai ke tangan anda pada 10.6.2012.


kalau email ,make sure jangan buat aku keliru ya.
kalau nak order rompers carter tulis "rompers carter " 

email ke safiyyahosman@gmail.com

*************************************************

berminat? contact empunya badan k :) 

11 comments:

safiyyah osman said...

nana,tq ya:)

~ NANA ~ said...

no problem piya :)

asha said...

hehe.ingatkan nana yang buat bisnes nih.hehehe

tq dear,nanti kalau asha ader baby and ader kengkawan yang nak beli brg baby,asha akan promote.hehe

cik lin butterfLYNN~~ said...

wah mcm best je ni nana, tq for sharing:) lin mcm b'minat dgn rompers n buku education tuh,hehe..

btw, ade x pic rompers yg full yg t'buka, yg dlm ni yg b'lipat nye,xleh nmpk rupa full dia

~ NANA ~ said...

lin- try email tuan empunya badan k..tanya dia ada ke tak :)

safiyyah osman said...

Lin : rompers nie pre order dan design xboleh pilih,sbb saya yang akan pilihkan,design ada lebih kurang 100design.awk boleh demand nak saya pilih rompers warna apa..nk belang2 ke..nak warna hijau ke..ha mcm2..dan saya insyyallah akan cuba pilih.

Siti Asiah said...

SALAM...shoping kat mana ni?

cik lin butterfLYNN~~ said...

hihi, yg sbnrnya nk tgk design lengan n bwh dia tu mcm mana rupa designnya coz rompers baby ni kan ade mcm2 jenis design, ade yg bwh dia just lekat gtu je btk sluar dlm cam link ni: https://encrypted-tbn1.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSysfNQ6AqHZ7zHMbefvvE6IjOs8eOua0R7j27tTcqffVZojRuE ,ade gak design sluar camni: http://4.bp.blogspot.com/_F84y69-SlLA/SfVpLNG87XI/AAAAAAAAADg/E1jj6VnhMU4/s400/baby+romper.jpg .. design skirt pun ade.. bhgn lengan lak ade yg ade lengan,ade yg xde lengan,lengan pendek,lengan pendek,lengan pjg,mcm2 jenis lah.. sbb tu lah igt nk tgk full rompers display ^_~

safiyyah osman said...

ooo...yang nie rompers carter biasa...lin boleh google..dia full corak depan belkang sama.:)..try lin google k...

Anonymous said...

salam nana, kalau nk beli pas tarikh tersebut bole ke? kak ingat nk beli bln akan dtg... bln ni badjet dh guna beli brg keperluan barut bayi n lain2 la...

bole ke?

ni kak ct
FB kak ct - ctnorzila carry.
email kak ct - ct0782@yahoo.com

plz bgtau erkk..

Anonymous said...

Askm. Layari website kami utk dapatkan softbook yg sesuai utk pendidikan anak2 dr usia yg awal. http://sunnatulhuda.com/2011/12/11/koleksi-bacalah-adik-2-islamic-soft-book/