Monday, June 11, 2012

ClevaFoam Baby Pillow

i nk review pasal ClevaFoam Baby Pillow from Cleva Mama...first of all, i nak cakap baby pillow ni is HIGHLY RECOMMENDED...ini bkn entry berbayar tau, i nak share pasal product ni coz i rasa baby pillow dia sangat best & berbaloi-baloi kalau beli...

see...farish pon suka baring atas bantal ni sbb lebar & selesa...sgt berbeza la dgn bantal kekabu & bantal fiber yg i beli...semua dah flat & lunyai, kalau pakai sampai umo fairsh setahun mmg tinggal sarung bantal je la jawabnya...my mom pon puji2 bantal ni...hehe

ni haaa bantal fiber yg dah nipis tu....farish don't like!! tengok muka dia pon dah tahu dia tak selesa kan?? hehe

Clevamama ClevaFoam BabyPillow ni satu-satunya bantal bayi yg dh diuji secara saintifik oleh university Trinity College Dublin, untuk melindungi kepala bayi yg lembut & membantu mengurangkan efek Flat Head Syndrome...patut la ramai makcik-makcik yg datang rumah cakap bentuk kepala farish cantik...kekekekeke

kalau anda sayangkan bayi anda & mahukan yg terbaik untuknya, sila consider beli bantal ni *skema betol ayat* oh yer, brand ni sebenarnya sangattttt baru kat malaysia...jujur i bagitau, brand ClevaMama ni high quality & affordable dgn harga dia, memang langsung TAK RUGI kalau beli...style jugak kan bantal ni?? hehe

selain bantal, ada jugak product lain yg dijual, contohnya:

Matress
ClevaFoam Support Mattress

ni video pasal bantal tu

ni pulak video preventing flat head syndrome

antara source lain yg korang blh tengok:

kalau berminat nak beli, blh usha2 kat sini: NURIZ SHAR

17 comments:

ctmah said...

comelnya farish!
hurm..harus difikirkan ni :D
btw, thanks 4 ur info

mia-ina said...

mia pernah dgr jenama ni...mmg tgh promosi hebat

Liyana said...

kena msuk dlm list ni..hehe

Liyana said...

kena msuk dlm list ni..hehe

The Teal Flat Shoes said...

Menarik2...
Tq2! Hehehe..

sweetlavender86 said...

anak akak xleh pkai bantal kekabu.doc xbgi.sbb die asyik selseme n batuk.huhu..not good for baby takut kene asma.thanx for the info bleh akak usha2 bantal ni.

berry said...

comelnye dia...geram tgk. Mesti sedap peluk ni...

Shakina Farhan said...

tgk farish landing pun rasa macam nak landing sekali..

Asz Miza said...

Selesa betul farish tido..Agak2 bantal ni bole dapat masa expo tak? Hehehe

Cheyan said...

Bole di pertimbangkan..kepala Alya dan peyemh skit, dia suke mengiringkan kepala ke arah kanan..so yg belah kiri agak flat skit..kene beli la bantal ni nampaknya..

Cikpuan rara said...

owh bantal kekabu pon xok eh.hmmm nk try tgk gaklah.

izla said...

will consider..since zarif punya bantal dan bersusun-susun banyaknya..

Mimy Hamid said...

nak kena tukar bantal baru Fayel sebab dah leper..pastu dia merungut tido tak best..tq sharing

veesakura said...

kali kedua bc. b4 ni pya ada post. ni yg rs gatal tgn je nk order nih

Nadiah said...

beli kat mana ni?

safiyyah osman said...

Nana,piya pun dh beli n dh guna utk adelia..tq nana sbb share psal bantal ni dkt previous entry..:)..klu nana xup entry psal hdiah y farish dpt mmg xkn pnah tau la wujud bantal terbaik ni..

Mmg selesa n sgt berbaloi kita beli :)..tq nana.

CikNaa said...

owos.. sarung kaki ngan baju same ngan baby razin laa.. mmg blogger btl mommy2 ni kan.. suke3.. :)