Wednesday, June 6, 2012

Terima Kasih Daun Keladi

fuhhhh agak lama x update blog ni...bz sket...maklumla, cuti skolah ni kan byk kenduri so i pon menyibukkan diri pegi semua kenduri walaupon tak habis pantang lagi...hihi

hari ni nk buat ucapan sket, ala-ala menang anugerah bintang popular gitu...

TERIMA KASIH yg pertamanya kat suami tercinta sbb berjaya jadi suami & papa yg sangat2 best!!! bagus papa ni, boleh diharap rupanya ^_^ tak sia2 kawin dgn dia...hahaha*poyo*

TERIMA KASIH kat family tercinta, terutamanya umi abah, adik2 & parents in law yg sentiasa amek berat masa i pregnant sampai la i beranak...

TERIMA KASIH kat sedara-mara, kawan2, blogger2 & makcik-makcik yg mendoakan i & yg bagi farish hadiah...

TERIMA KASIH kat semua orang la senang....terima kasih utk doa, kata2 semangat & perhatian...hehe

ni antara hadiah yg farish dapat...mama tumpang happy bila tengok semua hadiah ni tau! hehe...duit yg org bagi masa majlis aqiqah & cukur jambul pon dekat 2k farish dapat...alhamdulillah murah rezeki anak mama ni...semoga Allah murahkan pulak rezeki org2 yg memberi ^_^ i plan nak buka account tabung haji je utk simpan duit farish tu...

ni antara hadiah yg dapat drp blogger...thanks sgt2 sbb korang sanggup poskan hadiah2 ni...really appreciate it :)

ni 1st hadiah yg dpt...time ni tak beranak pon lagi....hadiah ni from hana yoriee...hana mcm tau2 je i takde lagi manicure set for baby & bedung bertali tu...hehe

hadiah ni pulak from syima...comel kan romper gambar itik ni?? farish dah pakai pon...hehe

cleva mama bath towel & baby pillow ni from izyan...product cleva mama ni sgt BEST okey!!! rasanya kat malaysia ni baru lagi kot....nanti i buat special entry utk product ni...

baju yg smart ni from ctmah....yg ni pon farish dah rasmikan pakai masa pegi kenduri...hensem betol farish pakai baju tu...hehe

19 comments:

Riny said...

wah dah mcm hadiah kawen laaa....byk nye..best2.....hi3

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,bestnye
rezeki baby byk

ctmah said...

wahhh..suke2..farish dah la putih melepak, mesti la tambah handsome kn :)

LITTLE RANIA SHOPPE said...

hai mommy..
jenguk disini utk rompers yang cute dan murah

CUTE ROMPERS FOR CUTE BABY!! :)

hana yoriee said...

rezeki anak mmg tak putus2kan? =)

pasni mama nana dah boleh la bukak acc utk farish. yeay!

Cheyan said...

Banyaknya hadiahhhhh!! Tak berbukak lagi ke? Rezki farish sgt murah..bestnya dpt hadia banyakkkk!!

cha said...

byk giler hadih anak u mcm hadiah kawen ok haha.

amy fahmi said...

waa.murah rezki anak u, nana. bestnyeeeee..

Cikpuan rara said...

nana mana pic baby ....

cheQmOomOo said...

wee besla byk adiah :)

izla said...

banyak hadiah...rezeki farish!!

Mimy Hamid said...

Alhamdulillah murah rezeki farish..bak kata my mum...klu baby takde ..xde la nak dpt hadiah...rezeki anak namanyaa

YanaHime said...

Waaaa! bestnya dia...hadiah birthday gitu

Liyana said...

wah bestnye... murah rezeki baby...

Siti Asiah said...

Murahnyer rezeki Farish...;)

Bazilah (^0^) said...

hai nana :) salam perkenalan... bestnyeee baby dapat banyak presents..mama dia yg happy kan :)

mia-ina said...

murahnya rezki anak nana..best2x tgk mcm2x hadiah

ciK LyndaWawa said...

banyaknye baby staff die..hehe......best2...

aTy _faRed~ said...

besh kan dapat hadiah..i sampai sekarang masih terime hadiah..hamper termasuk baju dah berpuluh tak terpakai2..huhu..part botol n puting tu lagi ar lawak..i siap boleh buat koleksi..sebab terlampau banyak..!! heheh