Friday, September 7, 2012

Jom Support & Like

haaa ramai pulak yg email & pm i kat facebook tanya mana i beli tudung yg cantik2 lepas baca entry raya i sebelum ni [LINK]...ekceli i beli dgn adik i je...dia baru sgt buat bisnes jual2 tudung ni...bawah ni antara tudung yg dia jual:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
*terpaksalah jadi model utk butik sendiri* lepas ni boleh la korang shopping tudung kat situ pulak yer...hehe...since baru sgt dia jual tudung online ni, so mungkin ada la flaws sket2 kan...kalau lambat tu harap bersabar yer...jom support & like page ni kat facebook:

10 comments:

CikNaa said...

haah la nana.cun! =)

Mimy Hamid said...

tq nana...serius ly tudung sini unik..i suka tudung unik unik ni

amani qistina said...

cantik sangat..! suka suka suka....

puan.mila said...

cun!..kt mna jual nih? kemaman eh?

ctmah said...

model yg cun.tp kenapa bkn nana yg jd modelnya?kalau x, mesti lg cun.hihihi

YanaHime said...

cantik laa...;)

Cik Emie said...

Hehe ritu pnh usha gak link nana bg kt ncol..mmg lawa2 :) suke shawl paddle pop tuu ;) ur sis mnis orgnyee ;)

iietamalek said...

mmg cantikcantik..

salam kenal =)

Puteri Iqa Izyan said...

haaaa. model cun ^_^
tak cam pulak tu kak nana mule2 tadi. heee.

orked violet said...

cantek nye!!esp yg no 2!da Lme tringin nk pkai

ade bLog x??kt office fb kene bLock! huhu

BTW, saye foLLower br.free visit/foLLow La
sya-orked.blogspot.com