Wednesday, December 19, 2012

F + F = F

rasanya dah lama tak buat wordless wednesday...taktau la knp skarang ni mcm malas sangat-sangat nk update entry...huhu

jom layan pic FAHMY + FARHANA = FARISH...masih mengekalkan huruf F tuh :)

boleh la tengok perubahan farish & badan mamanya yg maintain chubby...haha

farish 7 hari

farish 2 bulan
 farish 3 bulan

farish 4 bulan

farish 7 bulan

hubby dgn jersey favourite dia, farish pulak dgn stroller favourite dia...hehe

rasanya jarang sgt kami ada gambar bertiga yg proper sbb hubby kn jarang ada kat rumah...amek gambar sopan2 pon kalau raya/keluar pegi jln2 je...selebihnya pic mengarut je dalam rumah...haha

21 comments:

Wawa said...

kejap je kan dah besar...

cha said...

wah triple F la ni ye. husband u mmg suka pakai jersey tu ye dia minat. tp u nampak sgt byk baju tudung gambar lain-lain hihi :p

erin said...

alahai comelnye farish. semua F eh, my hubby nak semua anak A macam dia, i je J

AkmaFaizal said...

semua pic mcm farish xpandang kamera. xkisahlah janji farish comel mcm mama dia..hehe

keluarga akak AF/FA pula...semua nama pangkal huruf tu. tapi panggilan semua bermula dgn F juga :)

Aeen said...

sweet family triple F..:)

baby lydia said...

cepat masa berlalu..sweet famili lah akk..^^

♥ Elin ♥ said...

ni kompem anak2 lain pun bermula F jugak :)

ctmah said...

nana, happy family!
ur hubby memang suka color purple eh =)

Mrs Lurve said...

memg cari huruf F lagi la utk future baby nti

Gadis said...

sekejap je masa berlalu...^_^

Adriana said...

complete 3,triple 3...papepun Nana maintain cun

Allene said...

family F. Lin pula family A. :D

.ieLah. said...

nana, best la bole F F f sume.:D

u slim je eh last pic tu!

erna said...

kejap je masa berlalu..lalu.dan lalu..nanti farish pun makni besar..besar..dan besar.

ciNDerella stRikEr said...

Seronok nye ada alphabet khas utk satu famili. so sweet

Vee said...

Hihi. Bestnya dpt triple F.....

Awk x chubby pn nana.comel je :-)

mrs kayrul said...

wah semuanya F...kita suami MS, kita KI anak semua wajib start dengan H...hehehe

Aty_Fared said...

aty yang hari2 jumpe asben pon tak banyak gambar bertiga...bayangkan raye ritu..baru ade gambar bertiga fes time tau..tu pon mase qaleef dah 4 bulan..sadis...cume baru2 ni jer amik gambar kat studio...baru rase 'sempurna' sikit..heheh

Daleela said...

Nana, hubby u keje kat schomi kan? Ternampak gambar hubby u kat album my friend... hihihi

nida-razak said...

haahla..a3F..comey je..ada rezeki nanti, anak kedua, letak la F jugak nana..hehe

Zimie said...

awww so sweet.triple f.hehe