Friday, October 4, 2013

rumahku syurgaku


motip sgt kn update blog pukul 11.30 mlm cmni? tahu dah tak ramai org baca waktu ni so blh la tunjuk progress rumahku syurgaku sikit..

siang tadi org stat pasang kipas n lampu..esok sambung lg..fridge, tv n washing machine pon dh sampai..insyaAllah blh duduk dlm masa sebulan lg sbb nxt week hubby naik laut jadi kena tunggu sebulan lps dia blk baru blh duduk (kalau ikutkan, next week dah boleh masuk kot)..tp barang nk bawak masuk dh sikit2..

laundry area ada beberapa aksesori lagi nak beli...yg lain2 kira dah settle kot...ahad atau isnin baru nak cuci rumah kot? tv console pon dah pasang, nanti i akan review okey?

ok good nite..esok sambung lagi hari yg sibukkkk...esok lah baru blogwalking kat blog korang yer...hihi

23 comments:

Cik Puan Mimi said...

Okay nana. Update lagiii.

Hahaha. Nampak nau x tdo lagi kan. Ngadap ipad je kejee

SyimaSyaz said...

yeah dh boleh dah tinggal dengan ur own family...

i pakai washing machine manual lagi.selagi tak rosak kata ku...

Pn Sheila said...

wow... bestnye leh deko rumah kan... bila la sy nak merasa semua tu... selamat decorate rumah... hihi

♥ ROS ♥ said...

Suka la lighting wrna kuning gitu.. Dh request kt asben..kikiki..
Ari ni misi nk cari lampu.. Kita pun cdang nak masuk bln ni/bln depan jgak...
Nana........jeles tgk ur candelier... :p

n0rraslida alias said...

nanaaa.... cntik umh u dik nonnnn.. bestnyew. hepi deco! ;)

ReYNa said...

wahh.dh nak siap eh.bestnya.happy deco too!

penyisir rambut said...

syok nye ade rumah sndiri!

cikpingu said...

ari2 ngadap blog update entry rumah pun bgus jgk... ade gak bnde kitorg nk baca..hahahha

Shasha Azmar said...

tak lama lagi boleh masuk rumah baru dah..

Shakina Farhan said...

yeay..nt buat house warming mse kina ade dkt semenanjung ye..:P hihi

naney said...

buat house warming jemputla kami hehehe.. leh amek sumber nk deco2 umah :)

Puteri Fiza said...

Bestnye :)

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiknye rumah nana

SweetLikeWhat said...

cantiknyeeee..cepat nana update lagi..tak puas baca..

puansazusarin said...

alaaaa xpuas lah nana...update lagi..lagi..lagi dan lagiiiii....haha

hana yoriee said...

Next update plsss.. Yg full review. Hihi.. Tgk teaser ni pn dh excited. Tumpang seronok utk nana.

Fifi Nadhrah said...

subhanAllah.. cantik betul rumah nana.. bestnye.. tak sabar tunggu next entry..

malynd_anggun said...

woww! (*gaya mikhail*) ekeke..
cantiknye rumah nana! hehe

mrs kayrul said...

cantik la...mesti tak sabarkan

Bazilah (^0^) said...

CANTIKKK!.NAK CARI IDEA UTK RUMAH MMG KNE DTG JENGUK BLOG NANA HEHE

~ NANA ~ said...

erkkk biasa2 je sebenarnya uols! effect gamba kot nampak cantik...hahahaha

Ros Anis Rusli said...

nana rumah lawa sgt!

Zuraidah Butang said...

cantiknyeee uuu..ske sgt cat momento tu hehe