Wednesday, October 23, 2013

Teaser: Ruang Kegemaran

hari ni rabu kan? so buat wordless wednesday je la...malas pulak nak tulis panjang2...
nama pon teaser kan, haruslah tunjuk sikit2 jer...i loveeeeeeee this area so so so much!! rasa macam ruang ni ada unsur romantik je...thanks hubby sebab memenuhi keinginan & kehendak isterimu ini *jenuh pujuk* hihi...i beli masa raya haji, org duk sebok korbankan lembu kambing, haku duk sebok korbankan duit laki...kahkah

kawasan ni bakal jadi "feature area" dalam sudut & ruang rumah kitorang...masuk rumah je drp sliding door, terus nampak area ni...nanti i akan share segala dekorasi kat sudut ni bila dah siap sepenuhnya...bakal menjadi ruang kegemaran i...tungguuuu! hehe
semalam dah tanya kat IG bunga mana lg sesuai...PINK or WHITE? ada yg dah vote tapi i masih susah nk buat pilihan, kadang2 rasa PINK lawa kadang2 rasa WHITE lagi lawa...yg vote bunga putih suruh tukar pasu lain...apa kata korang??

*eh wordless ke ni? macam panjang jugak je, dah jadi wordy pulak :p

33 comments:

PinKy MoMMa said...

halamak pilihan yg susah ni..pink pun cantik..putih pun sukaaa..
yg penting frame tu gojes sgt ekekeke..eh jawab soklan lain pulak :P

ctmah said...

dah komen kat ig..heheh!

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Dua2 la sng :P

Entry Terbaru : My Baby Girl

♥ ROS ♥ said...

Ros ska pink tu.. Sebab nampak timbul..kikiki.. Tp xtau la pndangan mata nana :) bestnyer apa yg nak dihajati :p

SyimaSyaz said...

teleng2 kepala....

putih kot... kata nak romantik.putih lah kot

Aeen said...

letak dua2 kaler la senang..hehehe...dua2 cantek...:)

Hana Soffelia said...

hana pun vote bunga pink then tukar pasu lain jugak.. :-p

erin said...

klu rin, rin vote for pink tu, kontra dgn warna dinding, nampak naik, bunga pun cantik dari yg putih tu, pasu n orkid pink tu nampak eksklusif sgt dah, putih tu cam serabut..sorry ikhlas ni..bye!

cikpingu said...

vote for pink...hahaha... seri kot klu ade bunge kaler pink kt area tu...

farhana riduan said...

i vote pink juga, mcm nmpk lebih padan dgn vase tu.

Cik Emie said...

Pink cantik! Lgpon nmpk laa kontra ngn dinding kan..berjaya jgak u pujuk hubby hihi ;)

Cik Puan Rara said...

i suka putih tu.macam masuk dgn gold tu.

Aty_Fared said...

putih tuk lebih ekslusif sepadan ngan tempat tu sendiri...mixed kan sikit daun hijau...supaye naik seri.. :)
atau padankan ngan warna dinding dan perabot lain seperti sofa atau bantal kecik[kalau ada]..atau jugak padankan ngan warna frame/lukisa/kanvas yang terdekat...kalau terlalu banyak warna dalam satu ruang..nanti jadi caca marba.. eerr sekadar cadangan dan pendapat peribadi yer nana... :)

SweetLikeWhat said...

lawa lawa lawa
k next!!!
haha

puansazusarin said...

Vote for pink!!!heeee

wawa yusoff said...

putih.putih.putih.putih.

vote sampai 4 kali kira sekali ke 4??

hahaha. merepek je :D

Mommy_Cha said...

i vote for pink.
im a pinky lover.
hahahaha.

:)

sambil lap idong flu.
#srootttttt

Mommy_Cha said...

i vote for pink.
im a pinky lover.
hahahaha.

:)

sambil lap idong flu.
#srootttttt

.Edi.Jie. said...

slm kenal...

i vote for pink..sebab timbul..dinding u kaler brown so putih tu agak tenggelam..

pink kaler block n yet simple...
kalau free boleh jalan-jalan kat link bawah..tq!!!

olahbersama.blogspot.com

cik hani said...

tak sabar tunggu entry sebenar

naney said...

pink..putih tu nmpk serabut sikit :)

mrs kayrul said...

masukkan jer 2 kan senang...hehehee...tak sabar nak tunggu review keseluruhan nie

mommy.aisy.hana said...

Vote 4 pink. Walau daku x suka pink tp putih kt c2 x cukup naik.. cepat la nana up full entry.. telan liur tfk rumah cntik.

- AZIE - said...

oh my..sgt cantik!!i vote for bunga putih heheehhe

Fizah said...

pink tu homeiii...:))

Fifi Nadhrah said...

tu dekat tempat cat momento tu kan? fifi suke pink!~

Petak Bunga said...

putih nampak mahal sikit..

Puteri Kayangan?@#$%???? said...

umi suke semuanya ..tak dapat nak memilih huhu

Anonymous said...

SALAM...
hye nana...
APE IG NANA YE..NAK FOLLOW...
UPDATE LA LAGI PSL DECO RUMAH...XSBR..SY SUKA TGK ORG DECO2 NIE..BOLE BG IDEA..


neraz_hashim

Shakina Farhan said...

pink tu sesuai dgn pasu tu..putih pn lawa tp xsesuai sgt dgn pasu tu..hee..frame kite lebih kurg sama! hee

Umi Qi said...

Aummmmm comel tau...2 kaler tuh fav umi Qi...tp kena tanya instinct nana...sbb nana yg tahu pencahayaan ruang kt situ cm ne more better kalernya....so nice deco!

Mimy Hamid said...

kak mi vote putih ..ekslusif

Anonymous said...

cantikla meja glass tu...dpt dari mana??