Wednesday, May 21, 2014

Decor: Eiffel Tower

hai! honestly makin hari makin malas dgn blog ni...hahaha...i rajin je baca blog2 yg i follow & link kat tepi ni, tapi nak comment ke apa alahaiiii malas betol!

sebab nak jugak update "sesuatu" dalam blog ni, maka hari ni entry ringkas je..hihi...kalau ikutkan banyak benda nak cerita tapi malas malas malas malas malasssss :p tunggu la bila i rajin & mood swing ni hilang hehe

ok nak cerita yg sekarang ni i macam suka pulak kumpul benda/gambar yg berkaitan eiffel tower utk hiasan di family hall tingkat atas...baru berjinak2 la senang cerita! nanti nak kumpul lagi byk2...owh kalau nk bagi hadiah kat i, apakata bagi effiel tower je seketul? lalalala

yg ni jenis kertas punya, lupa beli kat mana...haha..rasanya belas2 ringgit je & kena pasang sendiri ye...dia ala2 mcm puzzle gitu...

ni pulak penghadang buku...beli 2pcs hari tu, satu lagi letak kat dapur...rm7 kot harga dia beli kat kedai serbanika..

bantal ni pulak beli kat jusco...kena pulak tema merah + biru ruang ni kan? tak ingt brp ringgit...rasa mcm 25, rasa mcm 40...haha entahlah! 

lampu romantik ni beli kat SSF...dah perah cerita dalam ni...harga RM 380 rasanya...paling sayang lampu ni! hihihi

baru ada 4 eiffel tower kat rumah ni...nanti la cari lagi bagi penuh! hehe

ok sekian entry entah pape...hahaha k bye!

10 comments:

Allene said...

lin ada 2... hihihi nk tmbh 1 lg soon. minat pas tgk u post gmbr lmpu tu la... kn dah terpengaruh...

Hana Soffelia said...

Nana, cantiknya Eifel tower penghadang buku tu. beli kt mana?

Ehem, tak sabar nak baca entry "sesuatu" tu. hahaha

Take care nana.

ameris said...

akk pun suka gak eiffel tower ni. baru ada seketul replika. tu pun org bagi..

Ros Anis Rusli said...

kumpul2 manyak2 lg nana..cntik!

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

Nana maybe gambar hiasan cari lukisan effeil tower. Best plak kan..so mcm ade aim nak ape..rina pn smgt bekobar nak susun atur rumah tp tu la bajet ciputtt sobs

Fai CeritaCinta said...

effeil tower lampu tu alin fai berkenan.. cantikkk sgt..

Fizah said...

kalu tak silap ada member kssa nani idayu rasanya..pun minat kumpul eiffel tower ni..hehe..geng nana tu..:))

♥ ROS ♥ said...

Comel2.. Nnt kalau jumpa yang pelik ttg eiffel tower, ros beli untuk nana :) heheheh

Chekgu Azrine said...

Sesuatu??
Nak ucap tahniah la..haha

Masitah Abdullah said...

I rasa u kena travel ke Paris pulak ni, ada gmbr u dgn Eiffel tower baru lengkap collection u