Sunday, May 25, 2014

saje-saje

hai morning...weekend ni mesti ramai syok berjalan2 kan?

ingatkan minggu ni nak update pasal "ehem2", pasal birthday ayish, pasal kunjungan dua org budak bijak kat rumah i (shahadah chinta & sarah ariana) & pasal dekorasi sikit...eh doakan la i rajin sikit ye supaya target 4 entry minggu ni tercapai! ewahhhh kita tengok la nanti apa jadi hehehe

ni entah mood apa datang tiba2 rasa nak tulis sesuatu dlm ni walaupon tahu biasanya ahad mmg kurang sikit readers i...kahkahkah ada aku kesah? :p

insyaAllah 10 june nanti anniversary kitorang & insyaAllah jugak akan pegi holiday...ermmm tak rancang sebenarnya nak holiday tahun ni sbb ingat nak kumpul duit sikit...hehe...tiket pon baru beli last week so kitorang ada masa 3 minggu utk prepare...alaaa 3 minggu tu lama sgt tau!!! tempat kitorang nk pegi ni sehari mengadap laptop pon boleh habis google & baca review...takpe, nanti la cerita pasal tu :p

insyaAllah, kat sini kitorang akan stay utk 5 hari 4 malam...semuanya dah book...doakan segala plan dipermudahkan ye :) ni kira unplanned holiday kitorang jugak sebenarnya sbb memang tak terfikir langsung nak pegi mana2 tempat yg jauh...takpe lah, anggap je rezeki kan? harap2 takde apa halangan utk sampai & pulang dgn selamat nanti...hihi...ikutkan, 9 june nanti kitorang fly...

eh ok la, itu je nak cerita...tata 

9 comments:

Chekgu Azrine said...

Bestnya!!

Nor Eliyana said...

wow! menarik ni. nt buatlaa review, story mory sket ^_^

♥ ROS ♥ said...

Semoga dipermudahkan nana.. Fm jgn lupa yer :) hehheeh

juls julie said...

salam ziarah..

selamat bercuti..semoga selamat pergi dan balik.... :)

Hana Soffelia said...

ehem... tak sabar nak baca entry ehem tu, pastu entry birthday ayish. Sorry nana, xsempat dtg, ada hal tp hadiah ayish dah beli. nanti kita jumpa i kasi tau.

Selamat bercuti tau. Nanti nak kirim FM satu ok.

safiyyah osman said...

Selamat berhoneymoon nana. Jaga kesihatan semua..semoga semua mudah smp hri nk p tu..

sarah shamsyul said...

Bestnya.hrap slmt pegi slmt pulang.bestnya honeymoon ke ehemmoon? Hehe.

mrs kayrul said...

cantiknya pemandangan...air laut biru la...

emmireld babystore said...

jom tgk baju raya comel2 http://emmireldstore.blogspot.com/