Monday, May 12, 2014

Sambut Serentak

hai! alhamdulillah setelah 8 hari demam, akhirnya farish dah sihat & aktif mcm biasa...tq semua yg mendoakan & bagi macam2 petua tak kira la dlm blog ni ke, yg pm fb ke, yg wassup ke :)

sempat celebrate kecil-kecilan birthday ayish, birthday hubby, birthday MIL & mother's day...MIL & ayish sama tarikh lahir...hehe
taktau nak beli apa, beli kek BR je la utk hubby, farish & MIL...jadila kan? hihi...konon2 nak buat dinner yg romantik la sikit utk hubby tapi segan pulak sbb mertua ada kat rumah...hahaha...postpone anniversary bulan 6 nnti aci tak abg? :p

11 may genap umo hubby 29 tahun...semoga panjang umur, murah rezeki, diberikan kesihatan yg baik & sentiasa berjaya di dunia akhirat...kalau kita kejar akhirat, insyaAllah dunia pon kita dpt kan? :)
30 april ayish 2 tahun & ibu mertua 57 tahun...semoga kalian semua sentiasa dalam rahmat Allah :)

petang lepas makan2 tu sempat lagi pegi makan angin kat cherating...mentang2 10min je dari rumah kan?
*tengok tu kemain ayah mertuaku nak snap pic makanan* malam pulak makan2 lagi! yg ni sempena hari ibu so i dgn mil yg berhak pilih menu...hehe....kitorang order pari bakar, kerang bakar, sotong celup tepung, kailan ikan masin, telur dadar & tomyam...sampai buncit kitorang makan! i balik rumah duk muntah2, membazir kan? haha
lepas tu pegi rumah umi pulak utk celebrate lagi...kali ni hubby belanjan KFC je & adik2 belikan blueberry cheesecake secret recipe utk yg bergelar mak-mak...mmg kenyang la makan...alhamdulillah rezeki kan? huhu
kiri: ibu mertua...kanan: my mom....mereka berdua sangat HEBAT! jasa mereka memang sampai bila2 kitorang takkan dapat balas :( sayang umi & ibu forever!

insyaAllah 17hb (sabtu ni) nak buat birthday party ayish...yg duk kemaman tu jemput datang yer :)

9 comments:

msredcheesecake said...

Hb utk semua dan selamat hari ibu

Wawa Yusoff said...

meriah sungguh. banyak sungguh sambutan.
ape kes muntah2? ehem. hehehhe :D

Uni Aqilah said...

meriah sungguh sambutannya.

Chekgu Azrine said...

Wow..sakan..akk mothers day dok umh je..sadis sgt..haha

Happy mothers day ye sis..
Muda lg hubs sis ek..
Blm 30 tahun lg..
Semoga pnjg umur murah rezki to sis n fmly

.ieLah. said...

Ok da dapat br. X ngidam da kan? Ehhh? Hihihi

fazianbatrisyia said...

selamat hari ibu utk nana juga...
ibu muda yg hebat....

Cik Puan Rara said...

heee sedapnya makan.best best! hehehe

SweetLikeWhat said...

suke tgk gambar dorang bertiga potong kek tu..3 generasi..hehe

mrs kayrul said...

eh muntah2..macam ayish nak dapat adik jer...hehehe