Wednesday, October 8, 2014

Moreena ..Jom LIKE!

salam semua...

alhamdulillah hajat nk buat online butik terlaksana jugak...baru buat page semalam, masih merangkak lagi...takpe, kita mulakan kecil2 dulu...hehe

jom like my page Moreena [LINK]
Moreena ni i main pilih je, ikut sedap bunyi asalkan nama tu nampak commercial gituuu...hehe...Moreena ni terhasil atas usaha joint venture i dengan kakak ipar...kiranya dia uruskan butik dia sendiri di KL dgn brand dia, i pulak uruskan Moreena secara online sahaja...design & urusan pembuatan semuanya kakak ipar uruskan...kalau i ada idea pasal design, i akan sama2 share dgn dia...

target i nak jual baju/busana muslimah, shawl/tudung, telekung, kosmetik, barangan bayi & barangan kraftangan...
untuk pengenalan, i keluarkan Alana Jubah Dress dulu, menggunakan high quality heavy satin & high quality pattern sequin...selain sequin, kita ketengah material jenis lace & velvet & ruffle kat tangan...

kelebihan Alana Jubah Dress:
- mempunyai zip sorok dia bahagian depan (nursing friendly) supaya mudah bagi ibu2 yg menyusukan anak..
- mempunyai zip sorok di bahagian tangan supaya mudah untuk mengambil air sembahyang...

HARGA?? harga adalah sangat murah & berpatutan...untuk pengenalan, i jual RM 120 je..postage RM 10 (WM), RM 16 (EM)

jom dapatkan segera! untuk pengetahuan, buat masa ni i hanya akan pos barang2 seminggu sekali sahaja iaitu pada hari AHAD atau KHAMIS...harap maklum :) baju yg dibeli tak boleh dipulangkan balik ye...

jom like page Moreena [LINK] di facebook! instagram Moreena masih dalam pembikinan...terima kasih pada yg sudi like & bagi sokongan...jangan lepaskan peluang dapatkan Alana Jubah Dress pada harga yg sangat murah!!

saiz Alana Jubah Dress:

untuk Alana Jubah Dress, i keluarkan 20 jenis/design...jom cuci mata :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
untuk pertanyaan, boleh pm i di page Moreena [LINK] ye...
atau email: farhana.jasmari@yahoo.com.my
nanti dah ada instagram, i update

insyaAllah kalau sempat, i nk keluarkan instant shawl esok (tak siap2 lagi edit...hihi)...jgn lupa shopping di Moreena ye sementara harga masih rendah :) 

11 comments:

ibuhebat said...

wahh.. tahniah! Cantik2 jubah.. cepat create ig tau. nak follow!

FadlinaMokhtar said...

shawl tu pun lawo.dah like :)

FAD

Hana Soffelia said...

good luck nana. sume cantik2.

Wawa Yusoff said...

all the best!

I kenannnn sangat kat shawl tu!

mOoN IzzaN said...

done like.. good luck yaa!!

Ibu Dilah said...

Wahh.. cantiknya nana.. jubah ni sesuai x utk preggy mom?? btw, good luck ye nana..

athi FATHIYAH said...

good luck nana..

nida-razak said...

good luck nana =)

CikNaa said...

dah like! good luck nana..

LYAfrina said...

cantik2..
gud luck dear..nanti lya like page tu ye.. moga trs sukses..amin

Anonymous said...

sis baju alana 12 tu warna soft yellow ke..fb moreena sy xboleh buka la