Friday, November 21, 2014

Prebooking NYX SMLC, Jubah Baru Moreena & Contest Moreena!

Hai! bersiaran kembali :) konon nak cerita pasal ayish & baby dalam perut ni, tapi tangguhkan dulu la sebab ada benda penting nak update...hehe

1) PreBooking (Ready Stock) NYX Soft Matte Lip Cream
ini yg org nantikan & selalu wassap i tanya bila nk open order lagi...haaaa silalah order sekarang sebelum ketinggalan...nama pon prebooking, maka stok yg ada tu kena berebut sikit...first come first serve basis...
Price: RM 24.00
Postage: RM 6 (WM), RM 10 (EM)

Eta: 1 Week
CLOSING DATE: Sunday; 23rd nov 2014 (sila buat payment sebelum 10 pm ye...lambat tak dilayan)

Available Colors (jgn gatal nk order warna yg takde tau....puk kang! hihi):
istanbul
amsterdam
addis ababa
cairo
sydney
monte carlo
buenos aires
morocco
tokyo
abu dhabi
ibiza
london
transylvania

2) Jubah & Instant Shawl terbaru di Moreena [LINK]
alhamdulillah semalam i dah register Moreena under SSM sebagai Moreena Boutique :) jgn lupa jenguk koleksi terbaru Moreena di facebook [LINK] atau instagram [LINK]
jubah songket yg simple & casual....kain jenis "sakura" yg best & warna cantik! 
jubah amelina yg unik rekaannya & lain daripada kebiasaan...cepat dapatkan sebab stok bergerak lagu... 
ini pulak utk peminat instant shawl...shawl ni best sebab tak perlu gosok! cepat & senang kerja :)

3) Contest Moreena Boutique
i ada buat contest tag & win kat facebook moreena & instagram moreena...contest pulak ada 2 kategori:
-kategori pertama utk mak mak
-kategori kedua utk anak anak

tarikh tutup contest ni hari selasa 25.11.2014...jom la join di fb & ig...uols jugak boleh join dua2 kategori, takde masalah! pemenang akan dikira secara rawak berdasarkan "screen shoot"...lagi kerap tag, lagi tinggi peluang nk menang :)

*ops! tapi nama dah bertukar jadi Moreena Boutique tau...kalau search tak jumpa Moreena Butik, sila cuba Moreena Boutique ye :)

Contact: 018 9122376

tak lama lagi dah gaji kn? boleh dah tu nak intai2 jenguk2...hihi
bagi yg join contest, good luck! :)

No comments: