Tuesday, March 31, 2015

I'M BACK!

fuh fuhhh lap debu sikit...rindunya kat blog ni!!!! tak sangka blog ikan bilis pon ramai yg duk tanya bila nak update...muah ciked kat readers...kihkih

banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat nk cerita sebenarnya...tapi tak tahu la kenapa malas beno nk update blog...hari2 buka blog ni tapi bila nk buat entry je, baru tulis satu ayat lepas tu MALAS...sindrom mak anak 2 kot :p

insyaAllah lepas ni nak cuba jugak update...macam2 nak share tau! nak cerita pasal dekorasi, resepi, pasal pengalaman berpantang sendiri, bawak 2 org hero ni pegi ofis, pasal moreena, pasal belated birthday, pasal babywearing, pasal gathering dgn blogger kat bukit gambang nanti....eh banyak lah! dah boleh buat puluh2 entry dah tu...hehe

life so far alhamdulillah baik2 je...yg tak baiknya, berat naik 5kg lepas pantang...wakakakaka padan muka! sape suruh makan byk kn? so call me chubby (or fatty) mommy *cryy over the river* masih tak berjaya kawal nafsu makan :')

owh faiq dah 3 bulan lebih, dah pandai ketawa mengekek bila org agah...si abg ayish entah angin kus2 apa datang, semakin menjadi mengada dia tu...ok nanti la cerita panjang2 pasal 2 org hero  ni..

ok nanti sambung cerita..mak nak makan kek cekelat & roti sarang lebah sat...ngeeeeeeeeeee~

nah lanje gambar!






11 comments:

Allene typicalmommy said...

mama vogue!

e k i n ♥ y u s r i said...

mama maintain cantik

Dkna Abza said...

cantik mama.. macam anak dara lg..

dya said...

makin berseri2 :)

Chekgu Azrine said...

Still nmpk kurus...lawa betul mak ank 2 nih...akk pun lately mcm malas jgj nk update blog..huwaaa!!

SweetLikeWhat said...

haha hai nana! i'm back too..kah!

YieN said...

jubah tu beli mana? cq punya ke? lawaaa kemain.. kite ni ha yg gumokkkkk :P

ameris said...

berseri je lps bersalin nana ni..

Anna R. said...

Kita pun baruuu nak mem-blog semula lepas dah lama gilaaaa tinggal blog. hehehehe. :D

Hanie(SHMA) said...

wahhh..kurusnya awak

Fifi Nadhrah said...

comelnye baby.. pandai meniarap dah..