Friday, February 6, 2015

Jom Beli Majalah Ibu & Anak

hai korang! ewah ewahhh mentang ler anak dah 2 org, kemain busy lagi mak ni sampai tak sempat nk update blog...sebenarnya kan, i masih ada masa terluang tapi malasnya lahai nak mengadap laptop ni...nak update blog ikut hp/tablet rasa tak "lawas" pulak sbb kecik sgt...hehe
ok iols nak ajak uols beli majalah ibu & anak terbitan utusan karya utk bulan februari 2015...sebabnya iols featured dalam majalah tu...bukan cover page tau tapi ada cerita pasal percutian ke maldives hari tu...3 muka surat jugak yg dia cover :)
mula2 atia la bagitau pasal ni...cepat2 i dapatkan majalah ni tau! hehe...kalau x silap, i bagi semua details ni awal bulan 12 tahun lepas masa tgh sarat mengandung lagi..

thanks kak mas (editor) sebab bagi peluang kat i...thanks jugak kat sya sbb suggest nama i :) kak mas cakap dia nk tempat yg belum penah cover lagi dalam majalah ni...kebetulan i baru pegi maldives dgn anak, maka rezeki i la utk berkongsi cerita dalam majalah ibu & anak ni :)
antara dalam ruangan ubah angin...nak baca sila beli ye...hihi

sebenarnya pasal maldives ni dah details i cerita dalam blog...korang boleh tengok kat label maldives atau travel...i ni takde la banyak sgt travel ke oversea dgn anak2, tapi kalau ada rezeki utk pegi mana2, i on je memandangkan hubby bukan kaki travel..utk tahun ni masih belum ada plan sebab faiq masih baby & kuat menangis...takut iols nak bawak dia jalan2!
jalan lupa beli majalah ibu & anak ni tau! harga RM 7.50 sahaja...ada tips kecantikan, tips utk ibu & macam2 la lagi dalam ni :)

*******************************************
nah! nak belanja gambar body guard i...alhamdulillah atas nikmat ni :')