Friday, August 5, 2016

shawl murah dari ZALORA

Assalamualaikum sayang-sayang semua..
hari ni nak share outfit of the day (OOTD) lagi...haaa kalau uols nak tahu shawl, baju & kasut tu i beli dari zalora tau...shawl tu RM39, kasut RM49, baju RM35.....murah kan? meh nak ajar cara dapatkan harga murah tu:
1. beli bila baju tu dah out of season/agak2 dah lama
2. rajin2 click zalora, nanti dia akan bagi email update harga yg ada promo/less
3. apply mana2 code yg kita tahu


kat zalora ni kan shawl murah-murah & cantik! up to date sgt kalau kita ni jenis fashionista yang suka dengan rekaan baru...yg penting semuanya moden dan bermacam pilihan..tak caye? haaa meh tengok link ni meh: shawl murah..ishh rambang mata sis nak pilih tau...
cantik kan warna ni? plain shawl ni senang nak match dgn mana2 baju..

lawa2 kan? geram pulak i tengok..kang ada jugak rembat lagi ni...hehe...haaa tunggu apa lagi? cepat la korang rembat!

i suka beli shawl by nora danish kat zalora..kalau uols masukkan mana2 code, harga jauh lebih murah drp beli kat butik..lawa kan owl by nd ni? semua i kenan sbb corak dia exclusive...nak tambah lagi koleksi!

psssst..ni hasil i shopping kat zalora dalam 2 minggu ni..pengsan! haha...yg penting semua yg i beli ni puas hati! yg bestnya pasal zalora ni sbb dia dah sediakan consignment note siap2 in case nak pulangkan balik barang yg kita beli..

1 comment:

Chekgu Azrine said...

Bestnya shopping online kan sis..