Sunday, May 7, 2017

8 Bulan Sudah

lamanya tak update blog! ni duk usha zalora & lazada tiba2 teringat blog..nasib baik ingat lagi email & password..hihi

yg terkejutnya tgk entry legoland tu habis semua pic hilang..dah kenapa?????? entry tu la satu-satunya iols slim! huwaaaaaaaa takde kenangan kurus dlm blog ni...sekarang dh gemok balik gara2 (banyak alasan)

ok la saje je jenguk jap..dah malas2 nak tulis..org pon dah tak baca sgt rasanya..kuikui...kot2 free follow la instagram dapurnanafarhana tau..skarang dah jadi surirumah, masa terluang tu amik order brownies..

ok bye

4 comments:

ameris said...

lorr ingtkan nana ngandung 8 bulan. kuikuikui...

fathiyah jamaludin said...

i baca la

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Mommysihatanggun said...

Sy pun pnahjd gbar hilang.. Nape ye